Home » Adapazarı travestileri » Sakso seven Arifiye travesti Arzu

Sakso seven Arifiye travesti Arzu

Merhaba beyler ben Sakso seven Arifiye travesti Arzu sultan. Sizlere kendimden bahsetmek isterim. Ben Arifiye nin en genç ve çıtır hatunuyum. Güzelliğimle nam salmış sakso ya olan düşkünlüğümle kalbinize taht kurmuşum. Güzellik konusuna girmeye gerek bile görmüyorum zaten dillere destan olduğunu biliyor sunuz.

Ön sevişme olmadan zevk alamıyorum özellikle uzun uzun ve ıslak sakso keyfi yapmadan olmuyor. Erkeklerin de çok sevdiğini biliyorum ama belli kurallarım tabi ki var. Traşlı ve temiz olması ayrıca düz bir yapıda ve kalın olmalıdır. Damarlı penisleri daha çok seviyorum ama mantar kafa uymuyor. Sakso seven Arifiye travesti Arzu olarak karşılıklı zevk alacaksak kriterler önemli etkenler. Her zaman zenginleri çeken şehir Sakarya nın vazgeçilmez gece hayatının da yeri ayrıdır.

Eğlence mekanlarında birkaç kişilik grup halinde gezen bayanlardan değilim. Benimle tanışmak isteyen beyleri sadece kendi evimde kabul ediyorum. Benim size yaşatacağım sakso keyfi için ortam ve atmosferin de mükemmel olması gereklidir. Arifiye ve Sakarya travesti kızlar arasında en gözde bayan olarak seni mutlu etmek için sabırsızlanıyorum. Gecelik görüşmelerim de sana sunacağım özel hizmetler arasında masaj ve striptiz shov da vardır. Sakarya ve Adapazarı nın en şahane ve seksi kızlarından biriyim. Ben 23 yaşında ve 50 kilo 177 boy ve muazzam memelere sahibim. Dolgun dudaklarımla dinine kadar ağzıma aldığımda taşaklarını da yalayacağım. Temiz traşlı ve bakımlı olmalısın. Kilolu adamlardan Nefret ediyorum.

Bir insan beslenmesine ve yediklerine dikkat edip formunu her zaman korumalıdır. Hem sakso yaparken hemde yalamam sana muazzam bir zevk verecek. İstersen extra ücretde verdiğinde deliğini bile yalamak isterim. Tabiki temiz olmalı ve temiz kokmalısın.

Sen yeni duş almış ve yatakta domalmış bir vaziyet de dururken deliğini yalamak oldukça zevkli olacaktır. İstersen straponum da var ve daha önce yaşamadığın herşeyi yaşayabiliriz. Arifiye straponlu travesti arzu olarak sana yaşatacağım tüm zevkleri asla unutamazsın. Her hareketime hayran olacaksın. Arifiye oral travesti aradığında beni hangi Arifiye travestileri sitesinde bulacağını biliyor olmalısın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Name *
Email *
Website