Home » Adapazarı travestileri » Sonsuza Dek Mutlu Sakarya travesti bayan

Sonsuza Dek Mutlu Sakarya travesti bayan

Birisi size bir gün sizin ve kocanızın iki farklı ülkede yaşamanın, Sonsuza Dek Mutlu Sakarya travesti bayan için ikisinin de kendi ülkeniz olmamasının aslında aileniz için en iyi çözüm olmayacağı sonucuna varacağınızı söyleseydi.

Aklı başında olan Sonsuza Dek Mutlu Sakarya travesti bayan terk edip kocasının ya da başka bir yere gitmesi ve kendisinin de üç çocuğuyla birlikte Adapazarı gibi bir yerde yaşaması planını yapar? Öncelikle Serdivan’da ve Adapazarı da iki ayrı ülkedir. Sakarya coğrafi olarak pek yakın değil. Ekonomik ya da duygusal olarak da yakın değiller. Sonsuza dek sakarya travesti İki kişinin bölgeyi terk edip, Adapazarı travestileri gibi iki ayrı ülkede kendilerine daha iyi bir hayat kurmak için çocuklarıyla birlikte göç etmek üzere yola çıkmalarının ve yine de birkaç yıl süren bir göçmenlikten sonra bir şekilde göç etmelerinin kesinlikle mantıklı bir nedeni yok. Yaşıyorsanız Sonsuza Dek Mutlu Sakarya travesti bayan gibi yaşamanız daha mantıklıdır.

Gurbetçi Sakarya travesti olunca böyle oluyor. Bu noktaya kadar öğrendiklerinizi alın, hepsini kültürel ve toplumsal bir yapıbozum sürecine sokun ve iki farklı yabancı ülkede yaşamanın tamamen normal bir senaryo olduğunu düşünmek gibi, yapıbozuma uğramış bir sosyal norm anlayışıyla ortaya çıkın. ideal bir tane!

Peki bu süreç nasıl gerçekleşiyor: Bir çift, birlikte yeni bir ülkede daha parlak bir gelecek yaratacaklarına inanmaktan, ayrı ayrı iki ülkede rahatça yaşayacaklarına inanmaya başlıyor. Sürecin birkaç adımı var, birinci adım, birlikte yeni bir yere varırsınız, birlikte ev kurarsınız, bir kişi kariyerine yoğun yatırım yapar, merdiveni tırmanır.

Diğeri ise kendi topluluğuna büyük yatırım yapıyor, çocukları kendi topluluğuna yerleştiriyor, arkadaşlar ediniyor, her gece merdivenleri yorgun bir şekilde çıkıyor, aileleri için ‘evleri’ olmayan ama bunun belirtilerini gösteren yabancı bir ülkede bir ev inşa ediyor.

Zamanla yeni bir hayat inşa etmenin hemen hemen aynı olacağını fark ettiğinden kızlara karşı ilgisizliğe kapılır.

Zamanla, Sakarya’nın inşaatçısı neredeyse görevini tamamladı ve kışın ortasında Adapazarı’nın en kuzey ucuna eve dönme ‘deneyiminden’ önce, söylemek zorunda bırakılma ‘fırsatı’ teklif edildi. Fırsat kazanır, daha büyük, daha iyi bir projenin cazibesi, biraz daha uzakta, Serdivan’dan biraz daha ‘yabancı’, sonsuza kadar sürmeyecek veharika bir giriş olacaktır.

Evin inşaatçısı küçük, güzel bir yuva yaratmış. Zaman ve sabır gerektirdi ama sonunda çocuklar yerleştiler, arkadaşları var, bir toplulukları var ve sözleşmenin sonuna bakıyorlar, bunu Sakarya da bir ‘fırsat’ olarak sunmakta yavaş davranıyorlar. Dondurucu soğukta, çocuklar için arkadaşlarının olmadığı ve Adapazarı’da yaşadıkları kadar rahat bir hayat sağlayacak gelirlerinin olmadığı bir dönemde bunu ‘evde’ bir dönemle değiştirmek daha da yavaş.

Sakarya inşaatçı, taşınmanın mantıklı olan tek şey olduğunu söylediği sırada, ev inşaatçısı, çocukların mutlu ve yerleşik olduğu ve hayatın güzel olduğu yerde kalmanın mantıklı olan tek şey olduğuna karar verir. İkisi arasında sonuç yalnızca tek bir şey olabilir. Biri fırsat için uzaklaşıyor, diğeri ise çocuklar için geride kalıyor.

Sakarya’da muhteşem olacaksın Çok fazla uzatmayacağım ama bir ayın her iki izin gününde de orada olacaksın. Ve eski masalın yeni sonu, Sonsuza Dek Mutlu Sakarya travesti bayan gelen üç çocuklarıyla birlikte Sakarya’da sonsuza dek mutlu yaşıyorlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Name *
Email *
Website